Saavuta taloudellista turvaa sijoitussuunnitelman avulla

Tee-se-itse

Minulla on aikaa ja kärsivällisyyttä, ja haluan oppia kokeilemisen kautta.
Ilmainen
aina
 • Suomen paras budjettityökalu ilmaiseksi
 •  
 •  
 •  
 •  

Budjettiguruksi

Haluan taloudellisia tulokisia nopeammin, mutta en vielä halua edetä sijoittajaksi.
29
0
 • Talousremontti-kurssiin 1. jakso
 • Budjetoinnin aakkoset 30 minuutissa
 •  
 •  
 •  

Talousremontti+

Haluan nopeasti ja varmasti saavuttaa taloudellista turvaa sijoittamalla
283
89
 • Talousremontti -verkkokurssin kaikki 6 jaksoa * 30-45min (arvo 197€)
 • Nettovarallisuustyökalu (arvo 19€)
 • Talousremontti -tehtävät (arvo 9€)
 • -90% kuponki 1. valmennuspuhelusta (arvo 58€)
 • 100% tyytyväisyystakuu

Talousremontista sanottua

Milena

valtiotieteiden
opiskelija

"Sain hallinnan tunteen omasta taloudesta ja selkeämmät tavoitteet tulevaisuuteen"

"On kannustavaa, että samaistuttava henkilö on pystynyt järkevällä taloudenpidolla saavuttamaan kunnianhimoisia tavoitteita suhteellisen lyhyessä ajassa"

Jaakko

kauppatieteiden opiskelija

Heidi

digitaalinen muotoilija

"Tyyli oli hyvä ja neuvot selkeitä ja ymmärrettäviä. Sain kurssista sen, mitä halusinkin"

Kokeile Talousremonttia riskittömästi.
Tyytyväisyystakuu.
Ei draamaa. Ei säätöä.

Talousremontti FAQ (usein kysytyt kysymykset)

Talousremontti on nimensä mukaan positiivinen muutos henkilökohtaiseen talouteesi. Talousremontin avulla rakennat selkeät tavoitteet tulevaisuuteen ja laadit sijoitussuunnitelman, jolla saavutat tavoitteet. Kun etenet askeleen kerrallaan, saat jokaiselta tunnilta tosielämän esimerkkejä opin soveltamisesta sekä tärkeitä vinkkejä vaurastumisen esteiden poistamiseen. 

Talousremontti sopii sinulle, joka haluat parempia tuloksia rahojesi kanssa. Selkeillä ohjeilla löydät nopeimman reitin, jolla saavuttaa taloudellista turvaa sijoittamalla. Jos olet miettinyt, miten saisit taloutesi paremmalle tolalle tai, jos olet jo päässyt sijoituksissasi alkuun ja haluat varmistaa, että suunta on optimi, tässä on tilaisuutesi.

Tilauksen suoritettua saat sähköpostitse käyttäjätunnuksen ja salasanan Parempi Talous -jäsenalueelle kirjautumista varten. Jäsenalueella pääset aloittamaan kurssin alusta alkaen, sekä myöhemmin palaamaan haluamaasi kohtaan oman aikataulusi mukaan. Kurssiin pääse selaimella kaikilta laitteilta.

Parempi Talous antaa kaikille tuotteille ja palveluille täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen palveluun, soita tai laita sähköpostia, ja palautamme ostosumman. Vain tyytyväinen asiakas palvelee missiotamme: taloudellista mielenrauhaa.

Parempi Talous tarjoaa kolmea tuotetta: Jos haluat jo toimivalle budjetillle helppokäyttöisemmän pohjan, lataa ilmainen kuukausibudjetti. Jos haluat saavuttaa taloudellista turvaa sijoittamalla omalla aikataululla, osallistu verkkokurssiin. Jos haluat edetä tavoitteita kohti nopeammin räätälöidyn valmennuksen avulla, aloita treenit Talous personal trainerin kanssa.

Voit maksaa kerta-ostoksesi kortilla (Visa, Visa Electron ja Mastercard), verkkopankissa (Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken) tai sähköisillä lompakoilla (MobilePay, Masterpass ja Pivo), sekä laskulla (Jousto ja Enterpay).

Voit. Jos lahjan vastaanottaja ei ole valmis taloudellisiin muutoksiin, pidätämme oikeuden palauttaa rahat ostajalle. Parhaat tulokset saa yleensä aikaan sellainen, joka itse sijoittaa taloudelliseen tulevaisuutensa.

Kyllä! Samassa taloudessa asuva voi kirjautua eri laitteillakin samoja tunnuksia käyttäen. Saatatte yllättyä kuinka Talousremontti yhdessä puolison kanssa rakentaa suhdetta.

Kyllä! Talous personal trainer antaa hyvän räätälöidyn valmennuksen henkilökohtaiselle taloudelle. Jos haluat kestävän pohjan talouteesi, Talousremontti ohjaa askel askeleelta kohti taloudellista turvaa sijoittamalla.

Varmasti! Talousremontin avulla opit selkeät askelmat vaurauteen juuri sinun tilanteeseen sopivalla tavalla. Tämä on suunnitelma rahoillesi juuri sinun elämäntilanteessa. Talousvaikeudet ovat vain oire ja helpotus niistä on vain matkan alku.

Tiedän, että on. Seuraamalla selkeitä askelmia vaurauteen yksi kerrallaan tehokkaiden harjoitusten kautta on varma tapa saavuttaa kestäviä ja kehittäviä tuloksia rahoillasi. Näitä askelmia pitkin on moni kulkenut ennen minuakin ja uskon, että 6kk:n menojen arvoinen puskuri tilillä, eläkkeessä miljoonasalkku tai isompienkin tavoitteiden saavuttaminen tuovat sinullekin taloudellista mielenrauhaa.

Tulevaisuuden sinä kiittää. Parempi Talous.