Talous personal trainer

Talous personal trainer -valmennuspuhelu

63
puhelu
  • Talous personal trainer -valmennuspuhelu
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Jatka valmennusta tarpeesi mukaan

Talous personal trainer -valmennuspaketti

249
/6kk -valmennuspaketti
  • Sisältää 6-12 valmennuspuhelua tarpeesi mukaan
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Säästä jopa 500€ valmennuspakettina

Personal trainer -talousvalmentaja antoi...

Lauri

insinööriopiskelija

"Rohkeutta puhua talous- ja raha-asioista."

"Mukavia puheluita ja paljon hyvää asiaa. Kiitos niistä!"

Saila

lukiolainen

Eerik

musiikkialan yrittäjä

"Itsevarmuutta. Tärkeä asia nykyajan nuorille!"

Kokeile Talous personal trainer riskittömästi.
Tyytyväisyystakuu.
Ei draamaa. Ei säätöä.

Talous Personal Trainer FAQ (usein kysytyt kysymykset)

Talous personal trainer on tärkein tekijä ja takuuvarma askel voittoon rahoillasi. Personal trainerista saat sparrauskumppanin, jonka kanssa rakennat selkeät tavoitteet tulevaisuuteen ja laadit suunnitelman, jolla saavutat tavoitteet. Kun etenet askeleen kerrallaan, saat kuukausittain ohjausta vaurastumisen esteiden poistamiseen. Voimaantuneempana kuukaudesta toiseen.

Talous personal trainer sopii sinulle, joka haluat parempia tuloksia rahojesi kanssa. Yhdessä löydämme nopeimman reitin, jolla saavutat tavoitteesi. Jos olet miettinyt, miten saisit hyvän aloituksen rahojesi kanssa tai, jos olet edennyt raha-asioissa jo pidemmälle ja haluat varmistaa, että suunta on optimi, tässä on tilaisuutesi.

Tilauksen suoritettua saat sähköpostitse käyttäjätunnuksen ja salasanan Parempi talous -jäsenalueelle kirjautumista varten. Jäsenalueella pääset valitsemaan varauskalenterista sinulle sopivan ajan ensimmäiseen tapaamiseen.

Parempi Talous antaa kaikille tuotteille ja palveluille täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen palveluun, soita tai laita sähköpostia, ja palautamme ostosumman. Vain tyytyväinen asiakas palvelee missiotamme: taloudellista mielenrauhaa. 

Parempi Talous tarjoaa kolmea tuotetta: Jos haluat jo toimivalle budjetillle helppokäyttöisemmän pohjan, lataa ilmainen kuukausibudjetti. Jos haluat saavuttaa taloudellista turvaa sijoittamalla omalla aikataululla, osallistu verkkokurssiin. Jos haluat edetä tavoitteita kohti nopeammin räätälöidyn valmennuksen avulla, aloita treenit Talous personal trainerin kanssa.

Voit maksaa kerta-ostoksesi kortilla (Visa, Visa Electron ja Mastercard), verkkopankissa (Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken) tai sähköisillä lompakoilla (MobilePay, Masterpass ja Pivo), sekä laskulla (Jousto ja Enterpay).

Voit. Jos lahjan vastaanottaja ei ole valmis taloudellisiin muutoksiin, pidätämme oikeuden palauttaa rahat ostajalle. Parhaat tulokset saa yleensä aikaan sellainen, joka itse sijoittaa taloudelliseen tulevaisuutensa.

Kyllä! Samassa taloudessa asuva voi kirjautua eri laitteillakin samoja tunnuksia käyttäen. Puheluihin voi osallistua halutessa yhdessä tai erikseen.

Kyllä! Talousremontti antaa hyvän pohjan henkilökohtaiselle taloudelle. Jos haluat viedä taloutesi seuraavalle tasolle, räätälöity Talous personal trainer -ohjelma auttaa jokaisella askeleella.

Varmasti! Talous personal trainerin avulla opit selkeät askelmat vaurauteen juuri sinun tilanteeseen sopivalla tavalla. Tämä on suunnitelma rahoillesi juuri sinun elämäntilanteessa. Talousvaikeudet ovat vain oire ja helpotus niistä on vain matkan alku.

Tiedän, että on. Seuraamalla selkeitä askelmia vaurauteen yksi kerrallaan tuen kanssa on varmin tapa saavuttaa kestäviä ja kehittäviä tuloksia rahoillasi. Näitä askelmia pitkin on moni kulkenut ennen minuakin ja uskon, että 6kk:n menojen arvoinen puskuri tilillä, eläkkeessä miljoonasalkku tai isompienkin tavoitteiden saavuttaminen tuovat sinullekin taloudellista mielenrauhaa.

Tulevaisuuden sinä kiittää. Parempi Talous.